Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Látom eléggé kicsi az érdeklőd...

Látom eléggé kicsi az érdeklődés a tésztakészítés iránt. Azért megkérdezem, valaki ismeri ezt a gépet vagy ehhez hasonlót?

Figyelt kérdés
Fogyasztható-e a tészta, vagy összeragad, használhatatlan?
2015. ápr. 27. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen gépet?
2015. ápr. 27. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Lássuk a medvét :))
2015. ápr. 27. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:

Bocsánat.

[link]

Attól tartok, hogy a tészta összeragad, azonnal, ahogy kijön a gépből. Nem tudom elképzelni, hogy rendes tésztát készít, pedig jó lenne, ha helyettem gyúrna.

2015. ápr. 27. 09:48
 4/9 A kérdező kommentje:

Ez pedig az új, drága változat:

[link]

2015. ápr. 27. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem ott porosodik a kamrában. Kézzel kell meggyúrni, apránként a géppel kinyújtani, majd újra a géppel feldarabolni.

Ha elég lisztes és kemény, akkor nem ragad össze.

De ennyi idő alatt kézzel is megcsinálom.

2015. ápr. 27. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:

"Ez az ügyes kis szerkezet akár 15 perc alatt keveréssel és dagasztással négy főnek elegendő 0,5 kg tésztát tud készíteni. "

Azt hittem, ez azt jelenti, hogy csak beleteszem a lisztet és vizet, és elkészíti a tésztát, mint a kenyérsütők. Nem így van?!

2015. ápr. 27. 10:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérj vagy keress hozzá pontosabb használati útmutatót. Szerintem ennek meg is kell dagasztania a tésztát, nem csak formáznia.

Ha fél kilónyi tészta kijön belőle, egy kis liszttel átkevered, biztosan nem ragad össze.

Ez nem száraztészta gyártó masina, ez egyszeri felhasználásra valót ad ki.

Nekem szimpatikus, főleg az olcsó változat:)

2015. ápr. 27. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2015. ápr. 27. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Valóban, ez csak egyszeri fogyasztásra valót ad ki. Nekünk a régi fajta száraztészta-csinálónk van, de azon nem ragad össze a tészta és neked kell meggyúrni előzőleg az anyagot.
2015. ápr. 27. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!