Süti sütésekor előfordul, hogy megpirul az alja, és nem úgy sül, ahogy kellene. Mit tegyek?
Régebbi gázsütőm van (albérlet), tettem az aljára alufóliát.
Azóta nem olyan vészes. De nem merek neki állni pl egy aranygaluskának, mert félek, hogy dobhatom ki.
SzuPer. Koszonom! Van is itthon tetocserep.
Jol mossam meg mielott beteszem? Sima meleg vizzel, vagy mosogatoszeressel?
Azért ki kell tapasztalnod a tetőcserepet, gáztól is függ, hogy jó-e. csak azért írom le, mert pl nekem annyira lefogta, hogy éppen az alja nem pirult meg semminek.
Én is azt tettem, amit már írt valaki, hogy a régi gáztűzhely lapos gáztepsijét tettem be állandónak, és így most nagyon megfelel.
Szinte nincs két egyformán sütő gáz, nálunk pl a nyomás is ingadozik, nem is beszélve, hogy gyakran sárga lánggal ég, ami legyengített gáz jele.
Majd kitapasztalod, hogy milyen megoldás jó a tiedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!