Miért kell bele olaj? Többi lent
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször olvasok olyan piskóta receptet amibe olajat is tesznek, csak nem értem, hogy mi miatt.2015. ápr. 17. 14:31
1/5 anonim válasza:
Én is úgy csinálom, így tömörebb és nem esik össze.
2/5 anonim válasza:
Van olyan, hogy vajas piskóta. Gondolom, a vaj helyett írják az olajat. De a vajas piskóta nehezebb, nem olyan könnyű, levegős, mint a rendes piskóta.
4/5 anonim válasza:
Nekem gyerekkorom óta csak a klasszikus, víz és extra zsiradék nélküli piskóta a piskóta... De én is láttam, főleg a paleo piskóták néha mindent tartalmaznak, lövésem nincs, miért, ha valamiből büntetlenül kihagyható a liszt, ill. mással helyettesíthető, a piskóta az :)
5/5 anonim válasza:
Az olajtol szaftosabb, nem olyan fojtós mit a sima.
Az olajtol meg nem kell félni, csak ki kell választani az die illöt amely egészséges.
Az olajat nem kell elátkozni, van közötük jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!