Ki mit főz ma? Ötleteket kérnék
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, mit főzzek ma.
Valami gyors és finom kellene.
Nem akarok fél délutánt a konyhában pepecselni vele, de azért valami finomat akarok összedobni.
Most chilis bab volt, amit imádok. Spagettire gondoltam, azt vetem be, amikor nincs ötlet.
De várok ötleteket, esetleg recepttel :)
Köszönöm!
2015. ápr. 10. 09:04
21/22 anonim 

válasza:

ma maradék csirkeraguleves volt, mellé összedobtam egy kis spagettit, ezt ettük.
Holnapra vettem fél kiló gombát, megcsinálom paprikásnak (néhány kemény tojást is teszek bele, kiadósabb lesz) rizzsel vagy tarhonyával, ami van itthon.
Vasárnapra még nincs ötletem, lehet hogy főzök egy babgulyást és sütök néhány palacsintát.
22/22 anonim 

válasza:

krumplipürét kelbimbóval és ehhez kirántottam karfiolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!