S. O. S. Mit csináljak? Nem akar besürüsödni a zöldbabfözelékem?
Figyelt kérdés
Pedig három púpozott lisztel csináltam a habarást...:S2010. febr. 18. 10:48
2/4 anonim válasza:
valószínűleg sok a leve vagy eleve nagyobb mennyiségben csináltad, mint máskor. én a tefölbe szoktam elkeverni a lisztet, és úgy rakom bele a főzelékbe. tedd ezt addig amig a kívánt sűrűséget el nem éred. csak ne felejts ízesíteni!!!!
3/4 anonim válasza:
Önts le a levéből, a felét legalább, majd forrald fel és tegyél bele egy púpos kanál liszttel rántást!
4/4 anonim válasza:
Három-négy kanál tejfőlbe keverj bele ugyanannyi /3-4/ RÉTESLISZTET! Ha már jól elkeverted adj hozzá a bablavéből. Ismételten keverd el. Amikor a bab leve forr, akkor folytonos keverés mellett folyamatosan add hozzá. /tégy bele egy kis darab egész babérlevelet/ lassu tüzön, tovább nem szabad forralni, fedő nélkül pár prcig még kevergesd. Sikerülnie KELL!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!