Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi sonkábol valami recept?

Házi sonkábol valami recept?

Figyelt kérdés

Vágtunk disznót.Viszont a sonkát nem füstöltük meg.A fagyasztóban van nyersen!Amiket néztem a neten mind füstölt sonkát ír .

Valaki írna amit ebből is meg lehet csinálni,főleg rakott dolgokra gondoltam.Meg arra lennek kiváncsi még hogy fűszerezzem?

2015. márc. 26. 12:00
 1/8 Trafó1 ***** válasza:
78%
Valami salátába tudnám elképzelni, vagy hagyományosan bablevesbe, káposztás ételekbe.
2015. márc. 26. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Sózva, pácolva van, csak nincs megfüstölve ?

Mert, ha csak vágáskor azon mód lefagyasztottátok, akkor csontos sertéscombod van, amiből rengeteg kaját készíthetsz.Azért gondolom nem egy egész nyers hátsósonka van fagyasztóban :)

2015. márc. 26. 12:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem egeszben van,darabokra vagtuk,tobb darab van.
2015. márc. 26. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A második válaszolónak igaza van. Ez nem házi sonka, hanem egyszerű sertéscomb. Abból pedig gyakorlatilag bármit csinálhatsz. Megsütheted egészben szalonnával, fokhagymával megtűzdelve, felszeletelve akár rántott húsnak, ledarálva rakott kelnek, rakott karfiolnak, fasírozottnak vagy töltött káposztának/paprikának.
2015. márc. 26. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
39%

- "Sertéscsülök pékné módra" sonkából is lehet, és finom

- Sonkás tésztát

- "Ham and eggs"

- Száraz bablevest is főzhetsz belőle

- Jó kis pörköltet is darabolhatsz össze

- Megfőzöl egy jó tenyérnyi db-ot (só-szemes bors-babérlevél-fokhagyma) majd engedd, hogy a főzővízben hűljön ki. Utána körbesózod, csípős tört paprkikával megszórod, zúzott fokhagymával körbekened. Hűtőben kihűl.... isteni

2015. márc. 26. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Római vagy pataki tálban sütve, amikor majdnem kész alá teheted a köretet is, krumpli, zölségek, én néha még savanyúkáposztát is szoktam mellé.
2015. márc. 26. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azért kíváncsi lennék, hogy nyers húsból milyen lehet a sonkás tészta vagy a ham&eggs.
2015. márc. 26. 15:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A római tálas verzióra +1 szavazat.
2015. márc. 28. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!