Technikan fozunk, de nem tudom hogy mit kene. (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok! :) Nyolcadikos vagyok, és technikan fozni fogunk.Van suto meg tuzhely, de ha nem muszaly a sutot nem szeretnenk hasznalni, mert eleg rossz allapotban vanvan.Valami egyszerut kene, amit 45 perc alatt eltudnank kesziteni, (plusz nagyszunet ami 10 perc) es meg persze elmosogatni, osszepakolni, es enni. Valakinek valami ötlet? :) Jah, és mindenfelekeppem edessegrnre gondoltunk.2015. márc. 19. 15:25
1/9 anonim válasza:
Édességet főzni? Hát nekem a puding jutott eszembe, nagyon más nem, szinte mindenhez sütő is kell...
2/9 anonim válasza:
Tejbegríz, vagy tejberizs karamellizált gyümölccsel.
4/9 A kérdező kommentje:
Jo akkor csinalni.Hat nemszereti a baratnom akivel CSINALNI fogjuk
2015. márc. 19. 15:33
5/9 anonim válasza:
Itt kedvedre és igényeid szerint böngészhetsz:
6/9 anonim válasza:
brutus saláta. nagyon finom és laktató
7/9 anonim válasza:
Hamis gulyásleves. Nem kell neki sok idő, végül is csak addig kell főzni amíg a zöldségek megpuhulnak és az sem túl sok idő. Bőven belefér az időbe. Esetleg lecsó, vagy paprikás-krumpli. Vagy valamilyen tésztás étel.
8/9 anonim válasza:
Smarni, másnéven császármorzsa. Serpenyőben is lehet finomat készíteni.Hozzá baraclekvár, porcukor.
Vagy még ajánlanám a fahéjas almafánkot, ha akarod megírom.
nagyon gyors és egyszerű.bő olajban kell kisütni, melegen azonnal fogyasztható.
9/9 anonim válasza:
Mi anno (elég régen volt) mákosgubát készítettünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!