Ezt hogyan tudom megoldani?
Figyelt kérdés
Reggel friss zsömlére van szükségem. MI lenne,ha ma FÉLIG megsütném,és holnap kb 1o-15perc alatt készre sütném?MIlyen lenne?
Teljesen nyeren nem hagyhatom,lefagyasztani pedig nem tudom,mert nem lesz időm kiolvasztani.
2015. márc. 18. 13:17
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem ha van 10-15 perced sütni, akkor van ugyanennyi időd kiolvasztani is. Ez bőven elég. A félig sütésre nem tudom a választ,így még nem próbáltam.
2/6 anonim 

válasza:

Fagyszd le nyugodtan, reggel a fagyos zsömét tedd a sütöbe, max 5-10 perc alatt fiss és ropogós lesz. Sokkal jobb, mint félkészen félretenni, és másnap újrasütni - akkor ugyanis elöfordulhat, hogy nem sül meg rendesen.
3/6 A kérdező kommentje:
Készre sütve fagyasztjam le?
2015. márc. 18. 13:34
4/6 anonim 

válasza:

Igen, csak ne túl sötétre sütve. Viszont akár nagyobb mennyiséget is megsüthetsz egyszerre - kevesebb munka, mint minden nap sütögetni, egy héten egyszer böven elég - és amikor kell, annyit melegítesz ki, amennyit éppen akarsz. A lefagyasztott zsömle (meg egyéb pékáru) akár több hónapig is eláll lefagyasztva, ha rengesen be van csomagolva.
5/6 anonim 

válasza:

Ahogy elgondolod, az kétszersült lenne :D
De ahogy írták nyersen lefagyasztod, majd fagyosan megsütöd.
6/6 anonim 

válasza:

Mindig egyszerre egy kiló lisztből sütök zsömlét, vagy buktát. Lefagyasztom, a mikróban 2-3 perc alatt olyan lest,. mint a frissen sült. De csak annyit szabad kimelegíteni, amit elfogy, mert utána már kőkemény lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!