Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen édesség sülhető ezekből...

Milyen édesség sülhető ezekből? (kis kreativitás kéne, kevés az alapanyag! )

Figyelt kérdés

van itthon liszt,tojás,tejföl,sütőpor,vanilliáscukor(1 zacsi),ánizs,fahéj,szamócalekvár,gyömbér,kakaópor,cukor,kurkuma,kukoricapehely,mandulaszirup,zsömle,zsír.

ami a baj,hogy nincs se tej,se vaj..

Na ki az az ügyes,aki ebből valamit kisütne???

sütő van,tepsi van,a párom meg este hozza a fizut,és még egy tejet sem tudok hozni..

Várom a kreatív ötleteket!!

2010. febr. 15. 14:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Csinálj linzert!Én imádom!És soha nem vajat, hanem zsírt teszek bele!Közé lekvár, és már kész is!Egyszerű, gyors, és finom is!

[link]

2010. febr. 15. 14:40
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia ! ha van maffinsütőd, kiváló alapanyagaid vannak hozzá, de , ha nincs akkor a bögrés sütit ajánlom, azt tepsiben is ki lehet sütni.

1 bögre = 2,5 dl

-2 bögre liszt

-1,5 bögre cukor,

1 dl olaj

2 tojás

1 bögre tejföl

1 csom. sütőpor

ezeket összekutyulod, bele a sütőpapíros tepsibe,ha nincs, zsírozod , lisztezed. tűpróbaig sütöd.

ha van valami mazsolád, gyümid, csokimaradék, azt is aprítsd bele.vagy megkened az eperlekvároddal.

muffin ennyiből 24 db lesz.

2010. febr. 15. 14:44
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen,sok recept van itt,várom a következő ötleteket is! :)
2010. febr. 15. 14:55
 4/12 A kérdező kommentje:
vau,köszi utolsó,ez is nagyon tetszik! :)) még válogatok a receptek közt,kedvesek vagytok,köszönöm!
2010. febr. 15. 14:57
 5/12 A kérdező kommentje:
amúgy mit jelent a tűpróba?megszúrom valamivel,és nem tapad rá semmi,akkor jó?
2010. febr. 15. 15:02
 6/12 anonim ***** válasza:
igen! általában vagy hústűvel vagy fogpiszkálóval szokták, mert kicsi nyomot hagy, bár én általában beledöföm a villát:D
2010. febr. 15. 15:05
 7/12 anonim ***** válasza:

igen, az a tűpróba, ahogy előbb leírták, de még annyit mondok a sütéshez, hogy előmelegített forró sütőben kezdd el a tésztát sütni, mjd 5 perc után vedd egy kicsit

vissza.25-30 perc után kb kész, de azért figyelj oda nehogy túlpiruljon. az illatáról érezni lehet, hogy kész.

sok sikert.

szia- a bögrés -

2010. febr. 15. 15:11
 8/12 anonim ***** válasza:

lekváros meg kakaós palacsinta

piskótatekercs

2010. febr. 15. 15:20
 9/12 A kérdező kommentje:
a bögréset hány fokon kell,vagy nem tom,az én sütőmön számok vannak 1-8 ig ?????most melegítem elő 8 ason
2010. febr. 15. 15:43
 10/12 anonim ***** válasza:
4-esen
2010. febr. 15. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!