Hogy süssem a palacsintát, vagy hogyan készítsem el a tésztáját, hogy ne "púposodjon" fel helyenként, és ott ne égjen meg?
Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 17:03
1/4 anonim válasza:
Nem az a gond hogy felpúposodik, hanem kevesebb ideig süsd mindkét oldalát, vagy kisebb lángon, és nem ég meg. Jó sütést!
2/4 anonim válasza:
nekem is sütnél, most megkívántam. :D
3/4 anonim válasza:
Meg akkor eg le a palacsinta konnyen, ha tul cukros a tesztaja. En mindig cukrot szoktam beletenni, de pl. keresztanyam csak egy csipet sot. Szoval csak tippelek, hogy esetleg az lehet a baj. Meg kell pici olaj a serpenyobe, hogy ne ragadjon le.
En konkretan bele szoktam keverni nemi olajat a tesztajaba, es csak a legelso palacsinta elott ontok pici olajat a serpenyobe, utana mar nem, mert a nyers tesztaba belekavartam, tehat az eleg olajos ahhoz, hogy ne ragadjon le.
Nem utolso sorban a serpenyovel is lehet gond esetleg!
Ezek csak tippek, hirtelen ennyi jutott eszembe.
4/4 anonim válasza:
teflonba süsd, nekem amióta az van olyan szépek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!