Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök ma vagy a hétvégén?

Mit főztök ma vagy a hétvégén?

Figyelt kérdés
egyszerűen kifogytam az ötletekből :)
2010. febr. 12. 09:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ma semmit.Van sóska kruplival,meg grízes tészta.Hétvégére Húsleves,meg valami húsféle.Rántott,vagy sült,még nem döntöttem el.
2010. febr. 12. 10:01
 2/17 anonim ***** válasza:
ma tojáslevest és spagettit csinálok az lesz holnapra is.vasárnap tárkonyos ragulevest meg szabolcsi töltöttkáposztát:)
2010. febr. 12. 10:03
 3/17 anonim ***** válasza:
Nálunk ma borsóleves lesz, és krumplistészta.
2010. febr. 12. 10:04
 4/17 anonim ***** válasza:
Ma én se főzők mert főztem a tegnap este gombapaprikást...Vagyis hát kell főzzek mivel melléje akarok fűszeres krumplit párolni:D De holnapra csirkemáj paprikást akarok pürével..jah és mivel szombat valamit sütni is akarok!
2010. febr. 12. 10:07
 5/17 anonim ***** válasza:
nálunk ma borsóleves és virslis lencsesali van,hétvégén húsleves szombaton vasárnap,aztán csirkemellcsíkokat édes-savanyú mártással(ez szombat),és fasírt hagymás krumplisalival(vasárnap)
 6/17 anonim ***** válasza:

Tojásos tészta ma.

Holnap gyümölsleves,disznó pörkölt nokedlival,uborkasaláta.

Vasárnap gulyásleves,rántott sertéscomb,sült krumpli.

7/17 anonim ***** válasza:
csilisbab,túrógombóc
2010. febr. 12. 10:09
 8/17 anonim ***** válasza:
Milyen a tojásos tészta?
2010. febr. 12. 10:09
 9/17 anonim ***** válasza:
Mára van még tegnapról borsóleves és paradicsomos, zöldséges rizottó. Mivel farsang van felénk ilyenkor a töltött káposzta, meg a bableves farsangi fánkkal a szokás, én is ezeket az ételeket készítem a hét végén.
2010. febr. 12. 10:24
 10/17 anonim ***** válasza:

ma szilvásgombócot és van még tegnapról húsleves. (férjem hétköznap kívánta meg a húslevest, mit volt mit tenni, megfőztem neki :D)

húslevesbe főztem oldalast, aztán kivettem, felvágtam szeletekre és fokhagymás lét csináltam hozzá, krumplipürével.

hétvégén lesz még rántott karfiol, tepertős pogácsa (életem első tepertőpogija lesz)

2010. febr. 12. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!