Mit főztök ma vagy a hétvégén?
Figyelt kérdés
egyszerűen kifogytam az ötletekből :)2010. febr. 12. 09:56
1/17 anonim válasza:
Ma semmit.Van sóska kruplival,meg grízes tészta.Hétvégére Húsleves,meg valami húsféle.Rántott,vagy sült,még nem döntöttem el.
2/17 anonim válasza:
ma tojáslevest és spagettit csinálok az lesz holnapra is.vasárnap tárkonyos ragulevest meg szabolcsi töltöttkáposztát:)
3/17 anonim válasza:
Nálunk ma borsóleves lesz, és krumplistészta.
4/17 anonim válasza:
Ma én se főzők mert főztem a tegnap este gombapaprikást...Vagyis hát kell főzzek mivel melléje akarok fűszeres krumplit párolni:D De holnapra csirkemáj paprikást akarok pürével..jah és mivel szombat valamit sütni is akarok!
5/17 anonim válasza:
nálunk ma borsóleves és virslis lencsesali van,hétvégén húsleves szombaton vasárnap,aztán csirkemellcsíkokat édes-savanyú mártással(ez szombat),és fasírt hagymás krumplisalival(vasárnap)
6/17 anonim válasza:
Tojásos tészta ma.
Holnap gyümölsleves,disznó pörkölt nokedlival,uborkasaláta.
Vasárnap gulyásleves,rántott sertéscomb,sült krumpli.
9/17 anonim válasza:
Mára van még tegnapról borsóleves és paradicsomos, zöldséges rizottó. Mivel farsang van felénk ilyenkor a töltött káposzta, meg a bableves farsangi fánkkal a szokás, én is ezeket az ételeket készítem a hét végén.
10/17 anonim válasza:
ma szilvásgombócot és van még tegnapról húsleves. (férjem hétköznap kívánta meg a húslevest, mit volt mit tenni, megfőztem neki :D)
húslevesbe főztem oldalast, aztán kivettem, felvágtam szeletekre és fokhagymás lét csináltam hozzá, krumplipürével.
hétvégén lesz még rántott karfiol, tepertős pogácsa (életem első tepertőpogija lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!