Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Minek kérdezi meg ha nem is...

Minek kérdezi meg ha nem is azt főz?

Figyelt kérdés

anya mindig megkérdezi mit főzzőn de sohasem azt főz amit mondunk neki,akkor meg minek kell megkérdezni?

még engem ordit le ha nem eszek mert tudja jol hogy utálom a hus levest de akkor is azt főz és meg kell ennem!

2015. febr. 14. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Főzz magadnak. Nem olyan nehéz. 12-14 évesen már te is meg tudod csinálni, amit szeretsz.
2015. febr. 14. 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Amikor megkérdezi, hogy mit főzzőn, akkor mondj neki olyat, amit NEM akarsz enni valójában. Így hátha pont olyat csinál majd, ami jó. Például mondd, hogy húslevest akarsz, így majd nem azt főz.
2015. febr. 14. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Én anyum is ilyen, mindegy, mit mondunk neki, már van a fejében egy kész terv, és egy hadseregre képes lenne főzni. Én már azt mondom neki ilyenkor, hogy mindegy, mert vagy benne van a terveiben, amit mondanék, vagy nincs, úgyis azt főz, amit ő már kitalált. Az nem megoldás, hogy mi, többiek főzzünk, mert ha anyu főzni akar, az se számít neki, hogy már semmi nem fér be a hűtőbe.
2015. febr. 14. 18:24
 4/8 anonim válasza:
79%
Lehet hogy olyan ételt mondasz ami nincs otthon vagyis hozzávaló!Énis ugy vagyok mindt anyukád :) Megkérdem a parom at hogy mit enne közli meg nem éhes,igy nem tudja megmondani .ok varok kicsit majd ujra megkérdem közli pacalt hat persze hogy nem azt csinálok ,nincs hozzávalo na meg ha kimegyek megvenni mire oda rakom es készlesz este lenne !ezert inkabb mast csinálok!Legközelebb kérdezd meg anyudat hogy mi a választék mit tudna csinálni?!biztos mond egy par dolgot es probálj választani belölük :)
2015. febr. 14. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
# 4 - Na, ez nálunk nem működik, én már próbáltam, akkor elkezd dilemmázni, hogy akkor ezt, de akkor inkább azt, de mégse, mert inkább mégis a másikat... stb. Nem szoktam olyat mondani, amihez nincs hozzávaló, sőt, én vagyok az, aki inkább lebeszélné a bevásárolgatásról és inkább azt támogatnám felhasználni, ami van a fagyasztóban, mert képesek pocok módjára gyűjtögetni. :-)
2015. febr. 14. 18:30
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Sosem főznék olyant, amit nem szeretnek, vagy nem szívesen ennének meg a családtagok.Mindig megkérdezem, mi legyen a hétvégi menü, és közös egyeztetéssel kialakul. Azért előfordul, hogy többfélét is főzök, mert nem egyeznek az igények, de azért megoldom.
2015. febr. 14. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:
23%
Én bezzeg örültem, ha nem kellett gyerekként éhezni, és volt mit enni, itt meg válogatás folyik. - Mégis csak igaz, hogy jólét van Magyarországon!
2015. febr. 14. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
35%
#7 - tudod, ha van itthon mit enni, és anyukám nem tud leállni, és megromlik az étel, mert olyan mennyiséget készít, csak mert brillírozni akar, engedd meg, hogy ne örüljek neki, ez pazarlás
2015. febr. 14. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!