Halreceptet tudtok mondani?
Egy kis (paprikás) lisztben megforgatva:
teflont üresen (max. vékonyan kikenve az alja olajjal) felforrósítva, hirtelen átforgatni benne a szeleteket.
Tejfölbe/tejszínbe pici liszt, zúzott fokhagyma, ezzel felöntöd a halat, összeforralod. Majd apróra vágott petrezselyemmel megszórod. Főtt rizst, tésztát, adhatsz mellé köretnek.
A joghurt alapjaiban savanykás, ezért azzal nem próbáltam, és nem is próbálnám ki.
Az összeforralás: ahogy ráöntöd a serpenyőben levő halra, akkor az rögtön elkezd forrni, bizseregni, csak pár percig hagyd és persze közben a haldarabokat mozgasd a serpenyő alján, oda ne ragadjon. Majd látod azt, szinte automatikusan fogod hagyni, hogy egy kicsit a tejföl/tejszín + a benne levő hal, összeforrjon. Nem tudom másként írni. Ha csinálod, majd látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!