Cukkini fasírtomhoz 1 tojás kellene. Naná, hogy nincs itthon. Mit használjak helyette?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 08:20
1/14 anonim válasza:
Figyelj lehet h most nem hiszed el, mert sokan enm hiszik, de én SOHA nem teszek tojást semmilyen fasirtba!!!!És ugyanolyan..sőt az állagát én jobban szeretem, éppen egy kicsi lisztbe megforgatom mielőtt sütném meg..de nagyon kicsibe.
2/14 A kérdező kommentje:
de mitől áll össze?
2010. febr. 11. 08:25
3/14 anonim válasza:
Hát ez jó kérdés..maga a hús az nekem mindig a "semmitől összeáll"..:) De most h mondod, a zöldséggel enm is tudom már..lehet h azzal nem áll össze.De próbáltad??Hogy összeáll-e maga a massza?
4/14 anonim válasza:
Egy kevés vizet szerintem.anyit tegyél amennyi éppen összefogja.Hm?
5/14 anonim válasza:
Vízet hozzá? Hogy fröcsköljön az olaj?
6/14 anonim válasza:
Kenyeret vagy azt raktál már bele?
7/14 anonim válasza:
Nem annyi vizre gondoltam h "fröcsköljön az olaj"!!!!Hanem nagyon nagyon keveset..egy teáskanálnyira pl. De lényegtelen..Nme értem mit kell kérdezösködj ha nem adsz legalább egy xaros tanácsot se. próbálhatod, h nyers krumplit reszelsz hozzá. Fasirtba pl kenyér helyett azt teszem.(I voltam)
9/14 anonim válasza:
használj helyette kicsi tejfölt.
10/14 anonim válasza:
Sikerült elkésziteni? Vgay kifuttál tojásért? Ha sikerült akkor mivel készitetted végül el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!