Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kaptam édesanyámtól egy új...

Kaptam édesanyámtól egy új teflon edényt aldisat nagyonjól néz ki meg minőséginek is mit ajánlotok mit főzzek süssek benne?

Figyelt kérdés
még semmit nem sütöttem benne lehet valami sajátos étel fel szeretném avatni és akkor már receptet is küldjetek,édes is lehet.
2015. febr. 10. 03:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Na most ha ez egy 20 literes fazék, akkor mást készítenék benne, mint ha ez egy 18 cm átmérőjű serpenyő.
2015. febr. 10. 06:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, csak ne használj benne fém eszközöket.
2015. febr. 10. 08:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Körömpörköltet.
2015. febr. 10. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:

Valóban, az edény méretét jó lenne tudni.

Mióta nekem teflonos serpenyőm van, azóta szeretek benne rántottát sütni, mert a régi edényemben a fele leragadt, most meg a teljes mennyiséget rácsúsztathatom egy laza mozdulattal a tányérra.

Vigyázz, csak fakanalat, vagy műanyag lapátot használj!Egyébként bármit készíthetsz benne, pl sült húst, nem kapja oda, nem égeti le a hagymát.

2015. febr. 10. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Palacsintát!
2015. febr. 10. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
kb 25cm átmérõjú a szélei kb 5centire felemelkednek szóval lehetne benne sok mindent csinálni amit fazékban is csak nem annyit. a palacsinta jól hangzik de olaj nélkül sem ragadna le? mert akkor ezt kipróbálom.
2015. febr. 10. 14:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért pici olajat csappants a közepére, vagy a tésztájába keverj! Nem ragad le, de más lesz az állaga teljesen olaj nélkül, mint pici olajjal. Ez utóbbi nekem jobban tetszik.
2015. febr. 10. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
a tésztájába teszek olajat ez alap de hogy a teflon serpenyõt minden egyes palacsinta elõtt nem kell kikenni erre ment a kérdés.
2015. febr. 10. 19:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Az első sütésnél én szoktam, a többinél már nem, de nekem olyan lángosszerű lesz a palacsinta, szárazabb. Érdemes kísérletezni, és ízlés kérdése.
2015. febr. 10. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!