Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rizsfelfújtat ugye jénaiban...

A rizsfelfújtat ugye jénaiban is meg lehet sütni? Vagy kifejezetten tepsi ajánlott hozzá?

Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Én jénaiban szoktam!
2010. febr. 10. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
én is jénaiban szoktam.
2010. febr. 10. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Minek kéne hozá tepsi?
2010. febr. 10. 15:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a gyors válaszokat! :)

Azért kérdeztem, mert most csinálok először, és inkább csak kevesebb adaggal próbálkozok, szóval tepsim csak nagy van, de van kis jénaim, szóval abba is beletehetem,

de ugye előtte azt is ki kell vajazni, zsemlemorzsázni? :)

2010. febr. 10. 15:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Jénaiban is lehet, de olajozd/vagy zsírozd ki a jénait és zsemlemorzsával hintsd körbe, így könnyebb kiszedni.
2010. febr. 10. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
És ne előmelegített sütőbe tedd a jénait mert a forróságban elrepedhet. Amúgyis főtt a rizs.
2010. febr. 10. 15:51
 7/10 anonim válasza:
Kapcsos tortakarikában is lehet, csak be kell vonni fóliával, vagy kis tepsit alá tenni, ha engedne ki valami kis löttyöt. De hallottam már, hogy egy nagy tepsibe vizet öntenek,abba állítják a jénait és vízgőzben sütik, akkor nem szárad ki.
2010. febr. 10. 15:58
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem sült meg szépen, hanem folyós maradt! :((((

El vagyok keseredve, mit rontottam el?

Vagy talán tegyem ki egy kicsit a hóra, hátha megdermed? :))

2010. febr. 10. 17:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Milyen receptet használtál? Lehet, hogy az arányokkal volt baj, vagy pedig nem sütötted elég ideig.
2010. febr. 10. 20:02
 10/10 anonim válasza:
Lehet a rízs híg maradt a sok tejtől,kevés volt benne a tojás, nem sütötted tűpróbáig, tehát megfelelő ideig.
2010. febr. 11. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!