Milyen magyar kajat fozzek a spanyol baratom csaladjanak?
nem tudom hogy hozzávalókból mit lehet ott kinn megkapni, de nekem ezek jutottak eszembe:
töltött paprika
pörkölt
gulyás
cigánypecsenye
csirkepaprikás
lecsó
lebbencsleves
itt pl édességek vannak:
Szerencséd van, hogy legalább spanyolokról van szó, mert ők sem vetik meg a fűszereket és egy fokkal közelebb áll az ízlésük a magyar konyhához, mint sok más nemzeté.
Ha húsos ételt szeretnének, akkor én a helyedben gulyáslevest vagy pörköltöt csinálnék, esetleg egy jó kis füstölt csülköt sütnék (bár ezt valószínűleg úgysem tudnád beszerezni).
Ha nem akarsz húsos ételt csinálni, akkor főzz lecsót, ebben semmi olyan nincs, amit ne ennének meg, finom kolbászt is találsz hozzá. Szerintem ezzel nem lesz bajuk, mert a lecsót például még az indiai ismerőseim is imádják, pedig egyébként a legtöbb magyar ételt nem bírja a gyomruk. (Igen, ők kétszer olyan fűszeresen főznek mint mi, de így is rosszul vannak a tipikus magyar ételektől, pedig már kóstoltak párat, ugyanis nekik a legtöbb túl zsíros, a disznó húst meg nem eszik meg.)
gulyás
túrós csusza
Szegedi halászlé
paprikás krumpli
Én is rakott krumplit csinàltam elöször svàjci csalàdnak.
Nagyon odavoltak érte.
Meg a tejfölös nokedli a nyerö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!