Csicseriborsót mennyi ideig kell főzni, és milyen fűszerek illenek hozzá?
Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 17:27
1/2 anonim válasza:
Előző este be kell áztatni, úgy hamarabb kész van. Addig kell főzni, míg kezd puhulni (kb fél óra) de kóstolgatni kell. Én gyakran konzervet használok, mert az hamar kész.
Só bors kell hozzá bőven, mert nincs igazán íze magában, plusz amit a recept előír ugye.
2/2 anonim válasza:
8 órán át áztatni kell. Lehet, hogy én vagyok a béna, de nekem fél óránál jóval tovább fő, legalább 1 órán át. De kóstolgatni kell, mert a csicseriborsó minőségétől is függ.
Alap esetben a só mellett köménymagot és babérlevelet is szoktam a főzővizébe dobni, de általában vagy ez készül belőle: [link] vagy valami indiai istennyila, szóval nem teljesen tájidegen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!