Bondorka kérdése:
Hogyan lehet a császárszalonnát pirosra süti anélkül hogy ne lövöldözzön és ne ragadjon le az edénybe?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 09:28
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg túlhevíted az olajat. Próbáld lassabban sütni.
2/3 anonim válasza:
Ne olajban süsd, a zsír és az olaj együtt rossz.
Kevés zsírt tegyél a serpenyőbe és alacsony hőfokon kevergetve süsd.
3/3 anonim válasza:
Fölösleges zsírt tenni alá, úgyis enged, kevergetni se kell. Én csak simán beteszem a serpenyőbe és várok. Lövöldözni azt sajnos szokott, valamennyi víz lehet benne :(. Ha aggódsz emiatt, akkor süsd sütőben, úgy is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!