Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet a császárszalonná...

Bondorka kérdése:

Hogyan lehet a császárszalonnát pirosra süti anélkül hogy ne lövöldözzön és ne ragadjon le az edénybe?

Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg túlhevíted az olajat. Próbáld lassabban sütni.
2015. jan. 31. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne olajban süsd, a zsír és az olaj együtt rossz.

Kevés zsírt tegyél a serpenyőbe és alacsony hőfokon kevergetve süsd.

2015. jan. 31. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges zsírt tenni alá, úgyis enged, kevergetni se kell. Én csak simán beteszem a serpenyőbe és várok. Lövöldözni azt sajnos szokott, valamennyi víz lehet benne :(. Ha aggódsz emiatt, akkor süsd sütőben, úgy is lehet.
2015. jan. 31. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!