Ti főzéshez leveszitek az ékszereiteket?
Csak a karikagyűrűmet és a kísérőgyűrűmet hordom állandóan, meg a nyakláncomat. Ezeket főzés közben sem teszem le.
Rövid hajam van azt csak bekötöm és kötényt is hordok.
Karkötőt szinte sosem veszem le, gyűrűt akkor, ha koszos lenne, pl. gyúrásnál, stb.
A hajamat általában összekötöm, maximum akkor nem, ha elfelejtem.
Kötényt nem szoktam venni viszont általában, bár szeretem őket, van is egy pár :) Főleg akkor veszem fel, ha tudom, hogy nagy lesz a rohanás, és nem lesz időm mindig mindent tisztán tartani, pl. 3-5 fogásos menü egy vendégseregre... vagy torta, sütisütésnél mindig, mert ott valahogy mindig krémes lesz valami - akkor meg már inkább a kötény, mint a ruhám :)
-órát leveszem
-a jeggyűrűt amúgy is csak utcára hordom, vag ha vendégek jönnek
-kötényt nem kötök, otthoni ruhában főzök
-a hajamat összekötöm/feltűzöm
Mivel ez a szakmám, így természetesen levenném... ha lenne. :) De alapból nincs, mert utálom.
Hajam sincs. :)
A kötény meleg, nem hordok.
Széles jegygyűrűm van, ha mancsolok valamit, gyúrás-fasírt, húsgombóc- akkor leveszem. Karláncot nem viselek. Óra a balomon van, szóval nem zavar főzés közben. rövid hajam van és hálisten nem hullik, szóval hajhálót sem viselek.
Itthoni ruhában főzök, de tésztagyúráshoz felteszek egy kötényt. Ennyi :)
Köszönöm a válaszokat. Azért jutott eszembe, mert már több főzős műsorban is láttam, hogy smukkban, kötény nélkül főznek, dagasztanak...
Én magam a "gyurmázós" főzésnél le szoktam venni a gyűrűimet, más ékszert nem hordok. Kötényt én sem kötök, mert itthoni tiszta ruhában vagyok, ha piszkos lesz, akkor utána kidobom a szennyesbe. (ha anyuéknál vagyunk és én főzök, akkor szoktam kötényt kötni)
A hajam hosszú, de nem szeretem ha lóg mindenfele, így mindig legalább lófarokban hordom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!