Smoothie Maker tényleg pillanatok alatt elkészíti a gyümölcsleveket?
Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék kérni azoktól, akik használ(t)ják.
Mechanikus vagy elektromos?
2015. jan. 26. 18:11
1/5 anonim válasza:
Nekem elektromos van. A babám ételeit pürésítem vele, nyers és főtt zöldséget, gyümölcsöt, husit, kekszet. Fél-egy percnél tovább még semmi nem tartott.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Már régóta szemezek vele, ezek szerint érdemes beruházni rá.
2015. jan. 26. 19:07
3/5 anonim válasza:
Azért az előkészítés mosás, pucolás, darabolás és utána az elpakolás is tart pár percig. :) Én sima botturmixot használok vagy néha a turmixgépet is előveszem, az is percek alatt elkészíti. Csak elővenni nehéz és elpakolni.
4/5 anonim válasza:
tényleg nde nekünk másfél év alatt tönkre ment.
Én utáltam, sose illeszkedett jól, anyám szerette használni.
5/5 anonim válasza:
Egy 40000 fordulatos turmixban (Blender) akkor is ha nyers sárgarépa meg aszalt gyümölcs vagy magok meg diók vannak benne, 90" zutyulás. Elég lenne 60" is, de én szeretem ha szép sima.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!