Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha natur lecsóval csinálom a...

Ha natur lecsóval csinálom a húst, mikor kell hozzátenni a lecsót?

Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a hus mar majdnem kesz. Mielott elzarnad alatta a tuzhelyet, az elott ugy 10 perccel, mert a lecsonak nem kell sok ido.
2015. jan. 23. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, amikor már majdnem kész, a natúr lecsónak már nem kell puhulnia, csak az ízek érjenek össze.
2015. jan. 23. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Mi az, hogy natúr lecsó ? Ha konzerv dolog, akkor a legvégén teszed hozzá, hiszen 1-2 perc főzés elég neki. Ha úgy érted, hogy a nyers összevágott zöldséget, mint lecsó alapanyagot akarod a hússal együtt elkészíteni, akkor ha félig megfőtt a hús.
2015. jan. 23. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. jan. 23. 22:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!