Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A barátomnak Valentin-napra...

A barátomnak Valentin-napra linzert csinálok. Nem baracklekvárral ragasztom össze, hanem díszítést gondoltam a tetejére, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Színes szórócukor, csokimáz, marcipános krém stb?

Ötleteket várok! :)

2010. febr. 7. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha jól értelmezem, nem két linzerlapot ragasztasz össze lekvárral, hanem egy lapra szeretnél valami mázt.

Akkor öntsd le olvasztott csokival és forgasd kókuszba, darált dióba vagy mandulába.

Egyébként szerintem lekvárral a legfinomabb, akkor nem olyan száraz. :)

2010. febr. 7. 21:41
 2/7 A kérdező kommentje:

igenigen, jól értetted.

és köszi a választ :) a kókusz eszembe se jutott.

2010. febr. 7. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak egy tipp még: ja két darabot elöször lekvárral összeragasztasz és utána vonod be csokival, akkor nem lesz száraz és sokkal izesebb is.
2010. febr. 7. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Első hozzászóló vagyok. :)

Az lemaradt, hogy remélem finomra sikerülnek a sütik.

Az én párom sajnos szinte semmilyen édességet nem eszik meg, így nálunk ez kimarad. Pedig olyan szívesen sütnék neki valamit :((

Minden esetre kellemes Valentin napot nektek!

2010. febr. 7. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:

"lekvárral összeragasztasz és utána vonod be csokival"

De az nem linzer, hanem ischler.

2010. febr. 7. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia ! az is mutatós, ha a világos sütiket folyósabb csokival megcsíkozod átlósan vagy összevissza vagy ha kakaós a linzer, akkor fehér vagy színes cukormázzal is meg lehet cirmozni
2010. febr. 8. 14:45
 7/7 anonim válasza:
Szerintem csináld vegyesen, Lekvárral ragasztottat és díszítettet is, így finom is lesz és mutatós is. Kicsit feldobja a narancslekvár, ha nem baracklekvárral ragasztod össze és nem száraz, viszont nagyon finom íze lesz!
2010. febr. 8. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!