Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marlenkát szeretnék csinálni...

Marlenkát szeretnék csinálni diósat de nem találtam semmi normális receptet. Valakinek nincs vmi jól bevált receptje?

Figyelt kérdés
Segítsetek légyszi nekem.
2010. febr. 6. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a recept hibátlan, én már sokszor csináltam. Teljesen megegyezik azzal, ahogy én készítem, de linkelni egyszeűbb, mint begépelni:D Bátran próbáld ki ezt, de készülj fel, fél napos macera. Viszont megéri, mert nagyon finom. Ha többen vagytok, csinálj dupla, vagy tripla adagot. Sokáig eláll.

[link]

2010. febr. 11. 14:01
 2/5 A kérdező kommentje:
köszike:)
2010. febr. 11. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Még valami eszembe jutott! (én vagyok a recept küldője).

Ha nem kapsz konzerv sűrített tejet, jó a tubusos is. Egy befőttes üvegbe kell kinyomkodni, lezárni (mint lekvárfőzéskor) és így beleállítani vízbe, majd forralni 3 órán át. Az nagyon fontos, hogy mindenképpen cukrozott sűrített tej kell. Csak az tud karamellizálódni a hőkezeléstől. Én régebben így csináltam. Mostanában Moszkvából tudok hozatni dobozos tejet, de a nálunk kapható tubusos is megfelel.

2010. febr. 12. 06:29
 4/5 anonim válasza:
egy doboz sűrített tej az pontosan mennyi tubusosnak felef meg?
2010. jún. 21. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:
nézd meg h hány ml-es
2010. jún. 22. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!