Kb. mennyiből lehet összehozni két pizzát?
Figyelt kérdés
Mennyi pénzbe kerül a liszt, sonka, sajt, ketchup, kukorica két darab (mondjuk 28cm-es) pizza elkészítéséhez?
Nyilván meg tudnám nézni az élelmiszer árakat, csak nem tudom miből hány deka kell körülbelül.
500ft-ból össze lehet hozni?
Köszönöm!
2015. jan. 10. 20:42
21/23 A kérdező kommentje:
18#
"Úgyhogy csak azért értetlenkedek, mert ilyen kérdésből fel lehetne tenni úgy negyven millió darabot, hogy mi miért kerül ennyibe, meg annyiba, de a magyar vendéglátás termékeire a legkevesebb jogalap van ilyet kérdezni."
Ezek szerint félreértettél; én nem kérdeztem, hogy miért kerül ennyibe, mivel nyilván nekik is élni kell valamiből, egyszerűen csak azt mondom, hogy én soknak találom, nem engedhetem meg magamnak. Aki megteheti, vegyen nyugodtan, az az ő dolga.
2015. jan. 12. 16:44
22/23 A kérdező kommentje:
Ja, a 20-asnak köszönöm a ketchupos tényfeltárást :) Akkor nem azzal fogom csinálni.
2015. jan. 12. 16:44
23/23 A kérdező kommentje:
Pontosabban a 19-esnek*
2015. jan. 12. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!