Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzhetnék csirkemellből?

Mit főzhetnék csirkemellből?

Figyelt kérdés

ezek vannak itthon: tejszín, hagyma,fokhagyma,kicsi szalonna,kolbász, mustár, kecsap, tojás, fűszerek

sajnos nincs gombám, se sajtom, úgy tudnék összedobni, de ezekből kéne valami...segítsetek légyszi.

Köretnek van rizsem vagy tésztám.

2010. febr. 4. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vágd fel apróra a csirkemellet, fűszerezd be. Hagyd állni. Közben a hagymát, szalonnát pirítsd meg, aztán bele a csirke, ezt összepárolni, összesütni. Ezt akár így is hagyhatod, rizs illik hozzá. Ha több vizet teszel hozzá, akkor picit szaftosabb lesz. Vagy öntsd nagyon tejszínnel és tálald úgy.
2010. febr. 4. 10:41
 2/2 anonim válasza:
100%

Szerintem ez jó lenne:

Szalonnát kockázd, pirítsd. Ha kiolvadt, dobd hozzá a felkockázott hagymát, és a fokhagymát. Ha szép üveges, add hozzá a felkockázott csirkemellet. Sózd, borsozd. Ezzel párold tovább. Ha eresztett már egy kis levet, és félig átfőtt, akkor adhatsz hozzá tejszínt és azzal készre főzöd. Rizzsel is jó, de szerintem úgyis, ha tészta tetejére teszed, nem baj, ha nincs hozzá sajt.

Vagy ha van görög fűszerkeveréked akkor még ezt is tudom javasolni:

Csirkemellet csíkokra vágod, serpenyőben olajon elkezded pirítani. Megsózod, amikor kieresztette egy kicsit a levét, akkor adsz hozzá görög fűszert, ízlés szerint egy kis mustárt, majd az egészet felöntöd tejszínnel, azzal készre párolod és rizzsel tálalod.

2010. febr. 4. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!