Mit főzöl a hétvégén? Péntek szombat vásrnap?
Figyelt kérdés
Péntek szombat vásrnap?2010. febr. 4. 08:45
1/12 anonim válasza:
Péntek szokásos, meló után valami levest + estére nem tudom mlg.:D
Szombatra jöhet egy Töki Pompos
Vasárnapra meg valami csirkepaprikást pürével.
+ persze a kedvelt kiadós hétvégi reggelik..:D
2/12 anonim válasza:
Péntek:Tojásleves,túrógombóc.
Szombat: zöldborsó leves,paprikáskrumpli kolbásszal
Vasárnap: gyümölcsleves,paradicsomos húsgombóc,nőiszeszély
3/12 A kérdező kommentje:
mi az a töki pompos?
2010. febr. 4. 09:05
5/12 anonim válasza:
Első vok, lehet h szombatr lesz borsó leves is..úgy megkivántam ahogy irta amásodik..kis nokedlivel..
6/12 anonim válasza:
Holnapra szerintem csak leves lesz, borjúragu leves. Szombaton szerintem marad a levesből, plusz tepsis krumplira gondoltam. Vasárnap zöldségleves és van még egy borjú lapocka, abból csinálok valamit.
7/12 anonim válasza:
Első vok..Eszembe jutott h szombatra tökéletes volna még szerintem ha töltött krumplit készitenél. Én tegnap csináltam és oan finom volt!! Közepes/nagy krumplit meghámozod, a felénél fenebb egy kicsit ketté vágod , a nagyobbik felénél kis kanállal kiszeded a belét s megtöltöd kolbásszal(apróra vágva persze), túróval, hagymával...meg amid van, s amit akarsz bele tenni..paprika is jöhet. S a tetejét visszalehet tenni, de én enm teszem rá mert általában nem állnak meg az én burgonyáim "lábon". A belét és ami megmaradt a tetejébő esetleg azt körbe szóróm, megsózóm esetleg. Majd tepsibe bele, kicsi olajas vizet, vagy sütőpapirt(csak a sok sütéstő a papir is kezd elfeketedni). S addig sütöm amig megsül:D, Lehet az utolsó perceknél fokhagymés tejfölet is ráönteni. Majd mikor elkészült, melegen plusz túróval, vajjal, savanyútejjel, ketchuppal isteni
8/12 anonim válasza:
Szombat: tepsis krumpli
Vasárnap: hortobágyi húsos palacsinta (első próbálkozás,)desszertnek gundel palacsinta
9/12 anonim válasza:
péntek-szombat:bableves+csörögefánk
Vasárnap:talán gombakrémleves+csülök Papné Módra:)
10/12 anonim válasza:
Èn még azt sem tudom ,hogy ma mit fözök,lassan irány a konyha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!