Írnátok nekem könnyen és gyorsan elkészíthető, viszonylag olcsó, hús- és zsírmentes ételeket, amikhez nem kell sütő?
Krumplis tészta, karikázok bele virslit. Imádom!!!
Grízes tészta!
Paradicsomleves!
Gyümölcsleves!
Rizses hús!
.....
köszi szépen :)
de amúgy a rizses hús nem húsmentes :D
Paradicsomos-babos burgonyafőzelék
kis d. paradicsompüré, 1 d. vörösbab, 2 db krumli, 3 g. fokhagyma, 1 tk. szárított majoranna, 1/2 cs. petrezselyem, 1 ek. szójaszósz, 1tk. cukor, só, bors, olíva.
Krumlit hámozom nagy kockákra vágva, sós vízben főzöm. Eközben az olíván megfuttattam az átnyomott fokhagymát és azonnal felöntöttem a paradicsompürével, hogy meg ne égjen. Ebbe beletettem a babot - most levével együtt - a szójaszószt, a cukrot. Sóztam, és amikor rotyogni kezdett, akkor kis lángon 5 percig békén hagytam. Amikor a krumli megfőtt, leszűrtem és hozzáadtam. Kb. 3 percig együtt főztem, utánasóztam picit. Színes borskeveréket csavartam rá és az apróra vágott petrezselyem felét bekekevertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!