Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok nekem könnyen és...

Írnátok nekem könnyen és gyorsan elkészíthető, viszonylag olcsó, hús- és zsírmentes ételeket, amikhez nem kell sütő?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, a koliban a sütő már luxus lenne :D jah és ha lehet, ne legyen benne tök, zöldbab, gomba se... Tudom macerás kérés
2010. febr. 3. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
pl. tészta,, aztán variálhatod...szószók, lekvár, turo, tejföl, cukor
2010. febr. 3. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Én is egyetemista vagyok, a pörköltekre-paprikásokra kattantam rá: gyakorlatilag bármilyen zöldségből, ami éppen olcsó, lehet őket csinálni. Nekem például répából, szemes babból nagyon bejön. Szintén olcsó a tészta, mindennel lehet enni. Például hámozott paradicsomkonzerv, hagyma / tejföl , mindkettőbe lehet bármilyen zöldséget, fűszert is tenni. Hagymalevest is imádom, nem kell az "occsó" verzióhoz (egyébként ez az autentikus) csak hagyma, olaj meg liszt, kenyérrel nagyon laktató.
2010. febr. 3. 20:19
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Krumplis tészta, karikázok bele virslit. Imádom!!!

Grízes tészta!

Paradicsomleves!

Gyümölcsleves!

Rizses hús!

.....

2010. febr. 3. 20:32
 4/12 A kérdező kommentje:

köszi szépen :)

de amúgy a rizses hús nem húsmentes :D

2010. febr. 3. 20:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Bocsi!
2010. febr. 3. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Sült rizs maradék fött rizst összepirítod tulajdonképen bármivel és tojást ütsz rá, palacsinta, fözelékek, tészta szószokkal, vega fasirt pl: fött lencsét tojással lisztel összetörsz és kisütöd, salik, köményes-fokhagymás leves.
2010. febr. 3. 21:22
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

Paradicsomos-babos burgonyafőzelék

kis d. paradicsompüré, 1 d. vörösbab, 2 db krumli, 3 g. fokhagyma, 1 tk. szárított majoranna, 1/2 cs. petrezselyem, 1 ek. szójaszósz, 1tk. cukor, só, bors, olíva.

Krumlit hámozom nagy kockákra vágva, sós vízben főzöm. Eközben az olíván megfuttattam az átnyomott fokhagymát és azonnal felöntöttem a paradicsompürével, hogy meg ne égjen. Ebbe beletettem a babot - most levével együtt - a szójaszószt, a cukrot. Sóztam, és amikor rotyogni kezdett, akkor kis lángon 5 percig békén hagytam. Amikor a krumli megfőtt, leszűrtem és hozzáadtam. Kb. 3 percig együtt főztem, utánasóztam picit. Színes borskeveréket csavartam rá és az apróra vágott petrezselyem felét bekekevertem.

2010. febr. 3. 21:53
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. febr. 3. 22:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Paprikás krupli:)
2010. febr. 4. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Csípős burgonyás bab

[link]

2010. febr. 4. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!