Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántani való karajt kivettem...

Rántani való karajt kivettem a fagyasztóból?

Figyelt kérdés
reggel kvettem a fagyóból a rántani való karajt van rajta csont is dehogy ne menjen kárba ugy gondoltam hogy holnap megcsinálnam huslevesnek .. de viszont ma levágom rólla a hust ki koffolom.. a csontnak ha van rajta egykis husi is aznem baj vissza lehet fagyasztani vagy inkább csak rakjam be a hütőbe? nem fog megromlani holnapra? ha be rakom a hütőbe vizet tegyek rá vagy csak simán rakjam be?
2014. dec. 23. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad visszafagyasztani, ha kiolvadt csak hőkezelés (főzés) után. Simán tedd be a hűtőbe semmi baja nem lesz.
2014. dec. 23. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan visszarakhatod a normál hűtőbe, holnapig ott sem lesz semmi baja.
2014. dec. 23. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
normál hűtőben nem lesz semmi baja. Én mindent hűtőben pácolok, nem hagyom kinn a konyhapulton
2014. dec. 23. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell vízbe tenni, simán egy neylonzacskóba berakhatod, semmi baja nem lesz. Visszafagyasztani nem szabad.

tegnap jópár tanácsot kaptál a kicsontozást illetően, remélem sikerülni fog.Ne aggódj, nem lesz semmi baj menni fog:)

2014. dec. 23. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

köszöböm szépen a válaszokat.. :) és panirozni is holnap sütés előtt csináljam?? mert már kivan koffolva ...nem mindd

... köszii

2014. dec. 23. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, jobb lesz, ha holnap panírozod, így nem fog megereszkedni rajta a zsemlemorzsa+tojás.
2014. dec. 23. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Pontosan így van, ha ma paníroznád, átázik a panír és lehet, hogy darabokban lejön sütés közben.

Holnap ráérsz és utána frissen puhára sütöd.

Bő zsiradékban süssed, először forró legyen, de ahogy összekapta a prézlit az egyik oldalon, fordítsd meg, akkor vegyél vissza egy kicsit a lángból, és lassabb tűznél fedő alatt süsd tovább. ez már 1-2 perc, újabb fordítás után már nem kell a fedő, puha lesz, és a színén látod, hogy már szép aranybarna.

szalvétára, papírtörlőre szedd, az felissza a felesleges zsiradékot.

biztosan sikerülni fog, ne izgulj :) Boldog karácsonyt:)

2014. dec. 23. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!