Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pörkölthúst botmixerrel lehet...

Pörkölthúst botmixerrel lehet aprítani? Nincs húsdarálóm, de szeretnék belőle valami darálthús szerűt kihozni.

Figyelt kérdés

2014. dec. 18. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én leégettem a motorját a hús aprításával, a mostanival már nem tenném. Vagdosd apróra a húst.
2014. dec. 18. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hortobányinak szoktam leturmixilni. Persze már a főtt pörköltet.
2014. dec. 18. 17:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Én is kész, szaftos pörköltre gondolok.

Köszi, akkor megpróbálom vele, nagyteljesírtményű, nagyon éles pengéjű, remélem nem vágom gallyra :D

2014. dec. 18. 17:42
 4/8 zolidobos ***** válasza:
100%
Én megmelegíteném, és a szaftból kihalászott húst késsel összevágnám, majd visszatenném a szaftba.
2014. dec. 18. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mi lett belőle, de szerintem nem darált hús, hanem valami húspép:D. Legegyszerűbb apróra vágni, mintha pet.zöldet aprítanál.
2014. dec. 18. 21:14
 6/8 bumbi02 ***** válasza:
100%
Késsel esnék neki, mintsem botmixerrel. Anno késsel kellett a beefsteaket is szelnünk, akkor kizárt hogy a főtt húst ne lehessen szép apróra vágni. :) Amúgy ha meg eléggé szét van főzve, akár egy villával is szét lehet nyomkodni hortobágyihoz.
2014. dec. 19. 10:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Pépes lesz tőle, nem szemcsés. Régebben az emberek késsel vágták fel a húst (pl. Dobos. C. József szakácskönyvében is így írja. Nem olyan nagyon ősi a húsdaráló.).

Macerás, elismerem, de gusztusosabb lesz, mint egy massza. Persze, ha mondjuk kenhető forma is jó, mondjuk melegszendvicsre, akkor egy erős botmixer is jó. De a legtöbbje nem fogja bírni, ahogyan írták, lel lehet égetni. Persze akkor csak, ha erőlteted.

2014. dec. 19. 10:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszaitokat, hallgattam a jó szóra, és késsel aprítottam össze. egészen jó lett palacsintába .
2014. dec. 19. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!