Egyszerű, gyorsan elkészíthető, finom pác húsokhoz?
Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 15:52
2/4 A kérdező kommentje:
csirkéhez vagy disznó esetleg marha.
2014. dec. 18. 16:50
3/4 anonim válasza:
csirkét, disznót szoktam a következővel. egy tálba teszek 2 ek mézet, 2 ek mustárt, 2 ek kecsapot, borsot, bazsalikomot, ( a fűszerek ízlés szerint, vagyis lehet majoranna, kömény, gyömbér stb ) 2-3 gerezd zúzott fokhagymát. jól elkeverem. vágok két közepes fej hagymát félkarikára. a húsokat bekenem alaposan és hagymával rátegezve lerakom egy zárható dobozba. általában egy éjszaka benne hagyom.
másnap hagymástól átteszem a zsiradékkal kikent tepsibe, egy pici vizet öntök alá, szorosan lefóliázom és hústól függően, 45-60 percig sütöm. Végül kitakarom a fóliából és egy kicsit rápirítok.
Isteni szaftos, fűszeres omlós hús az eredmény.
4/4 A kérdező kommentje:
kipróbálom,köszönöm.
2014. dec. 18. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!