Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kinek melyik PUHA mézeskalács...

Kinek melyik PUHA mézeskalács recept vált be? (:

Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 20:12
 1/4 supra01 ***** válasza:

Szia! Ez!


[link]


Ami a lényeg, hogy a tésztád jó lágy legyen és a 10 perc az 10 perc!!!

Ha már barnul a teteje, az már nem jó!

2014. dec. 16. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én évek óta Milner Angéla mézesbábos oldaláról sütök, a legtutibb.
2014. dec. 17. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Én meg Milner Angéla Mézeskalács könyvéből :D Zseniálisan jó. Két dologra érdemes figyelni:

1. Ezek a mézeskalácsok nagyra nőnek. Ha azon gondolkodol, hogy "hm.. ezt a picit még bele kellene suvasztani valahogy a tepsibe" szedjél ki kettőt legalább! ;)

2. Ahogy #1 is mondja nem szabad túlsütni. Ha barnul az már túlsült.

2014. dec. 17. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2014. dec. 21. 14:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!