Kinek melyik PUHA mézeskalács recept vált be? (:
Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 20:12
1/4 supra01 válasza:
Szia! Ez!
Ami a lényeg, hogy a tésztád jó lágy legyen és a 10 perc az 10 perc!!!
Ha már barnul a teteje, az már nem jó!
2/4 anonim válasza:
Én évek óta Milner Angéla mézesbábos oldaláról sütök, a legtutibb.
3/4 anonim válasza:
Én meg Milner Angéla Mézeskalács könyvéből :D Zseniálisan jó. Két dologra érdemes figyelni:
1. Ezek a mézeskalácsok nagyra nőnek. Ha azon gondolkodol, hogy "hm.. ezt a picit még bele kellene suvasztani valahogy a tepsibe" szedjél ki kettőt legalább! ;)
2. Ahogy #1 is mondja nem szabad túlsütni. Ha barnul az már túlsült.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2014. dec. 21. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!