Mi a kedvenc ételed?
Leves: olyan húsleves, amibe mamámék tyúkja van meg töltelék
Második: húslevesből a hús meg a zöldségek meg a töltelék de főként ha ez mind mamáéktól van :D a bolti is jó de azért annyira nem! Meg másik kedvencem anya pizzája :)
Desszert: nutellás palacsinta, tiramisu
Leves: Francia hagymaleves
Fő étel: Juhtúrós sztrapacska, füstölt pisztráng
Desszert: Nem vagyok nagy desszertes, a sajtos pogácsát illetve sajtos croissant kedvelem a sütemények közül.
Ital: Tokaji Szamorodni (édes)
előétel: waldorf saláta. (dió, alma, zeller, joghurt, majonéz,köménymag, bors, vagy avokádókrém :P
leves: olasz zöldség leves, paradicsomleves, hozzá puha kenyér. :P
reggeli: éncsináltam almás-fahéjas müzli, vagy éncsináltam 70%-os mézes kakaó. :P
Leves: Paradicsom; Frankfurti; halászlé
Főétel: Rántott sajt sült krumplival és áfonyaszósszal; Csirkepörkölt nokedlivel és uborkasalátával; Tepertős gönc paprikás hagymával; Rántott szelet tejfölös kukoricasalátával rizzsel; Rántott gomba
Desszert: tiramisu; túrótorta; Nutellás gofri & palacsinta
És BUNDÁSKENYÉR(:
Ital: Sangria; Áfonyás pezsgő; Epres Cappy; ásványvíz
Bocsi, hogy ömlesztve és ennyi... De nagyon jól esett kiírni magamból... Most vagyok a fogyókúra 6. napján és kegyetlenül megkívántam a leírtakat...
A Sztrapacska lemaradt :D
most már jobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!