Klaudiaa24 kérdése:
Ki sütött már Muffint forma nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérdni hogy van nekem itthon muffin papirom de sajnos formám az nincs.Anélkül meg tudom sütni?? vagy ha csak simán papairba teszem szétfolyik??2014. dec. 15. 11:12
1/8 anonim 

válasza:

Ha duplába teszed is sajnos szétfolyik, pontosabban sütéskor egybesülnek, remélem érded.
Nem drága egy muffintepsi, inkább vegyél gyorsan egyet, hidd el megéri.Legalábbis szerintem, ha szép sütiket akarsz.
2/8 anonim 

válasza:

Ha nincs alkalmad most venni, öntsd a masszát a tepsibe, és piskótaszerűen süsd meg. Az íze ugyanolyan lesz.
3/8 anonim 

válasza:

Más formád nincs, amibe beleállíthatnád a papírokat?
Pl. hőálló kis csészék? De ne kísérletezz, tényleg csak akkor használd, ha biztosan hőálló és lehet sütőben használni.
4/8 anonim 

válasza:

Sütöttem már dupla/tripla papírban és nem folyt szét. Gondolom függ a tészta nedvességétől, meg a papírodtól is, de nekem sikerült.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ ! az a baj hogy sajnos már nem tudok hozzá jutni a muffin sütöhöz.Karácsonyra szerettem volna sütni mert kaptam hozzá egy receptet és papirom is van hozzá csak sütöm nincs sajnos.De szerintem elötte ki probálom a fele adag hozzá valoival ugy hogy tripla papirral és esetleg ha nem lesz jo akkor karácsonykor nem lesz muffin majd ki találok helyette mást :)
2014. dec. 15. 13:34
6/8 anonim 

válasza:

1500 Ft körül már lehet kapni 12 db-os muffin tepsit. Az azért nem egy földhözvágós összeg.
7/8 anonim 

válasza:

Tessék, ez még annyi sincs:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utobbi választ már meg is rendeltem .
2014. dec. 16. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!