Hogy tudnék itthon sütni töltött palacsintát? Ezért a szörnyű palacsintaszerűségért van oda a lányom.
Nem ismerem a terméket, de csokis töltött palacsinának tűnik.
Egyszerűen keverj sűrűbb, gofri szerű palacsintatésztát, öntsd a serpenyőbe, és amint egy kicsit megszilárdult, tegyél csokikrémet/nutellát/pudingot a tetejére, majd öntsd le egy adag friss tésztával. Amikor kicsit szilárdabb a teteje is, fordítsd meg. A tészta szépen egybe fog sülni.
"Olyan ízű sosem lesz mint a bolti"
Szerintem még rossz ízű is. :)
Kipróbálom, amit írtál, Első!
Gondolom vett már, ha ezért van oda a lánya?
Egyébként ha nem fontos, hogy kör alakú legyen, akkor készíthetsz egy nagyobb kör alakot is, amint írtam, ahogy az alja kicsit megszilárdult, megtöltheted, majd félbehajthatod, megfordíthatod, és félkör alakban össze fog sülni, nem muszáj új tésztát önteni rá.De ha fontos a kör alak, akkor csak úgy megy, mint ahogy az első kommentben írtam.
Sok sikert!
Már azért sem lesz pont olyan íze, mint a boltban kaphatónak, mert az általad készített nem lesz tele mindenféle tartósítószerrel, és hasonló u.n. adalék-anyagokkal!!!
Egész biztosan jó lesz az amerikai palacsintából.
De ha először megsütöd a kis korongokat, és utána töltöd mint a Pilóta-kekszet, akármilyen töltelék zselatinnal, stabil krémet fogsz kapni.
Kedves Első!
Úgy csináltam, ahogy javasoltad.
TÖKÉLETES LETT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!