Zeller szárhoz milyen mártogatós lehet csinálni? Ezek vannak itthon jelenleg.
Figyelt kérdés
Tej, tejszín, füstölt sajt, folyékony sajt.2014. nov. 28. 15:51
1/11 anonim válasza:
Csinálj egy fokhagymás tejszines sajtmártást.
2/11 A kérdező kommentje:
Oké, még nem csináltam, de kikeresem netről. Köszi.
2014. nov. 28. 16:10
3/11 anonim válasza:
Itt van egy, igaz ez nem fokhagymás, de talán ez is finom:
4/11 anonim válasza:
Szerintem azért nagyon egyhangú csak a zeller. Nem ártana még uborka, sárgarépa, paprika, retek stb
A folyékony sajtot jól befüszerezed a kedved szerint majd a tejszinnel hígitod a kívánt álagá. Jó lenne még citromlé is bele.
5/11 A kérdező kommentje:
Oké, akkor vágok hozzá mást is, igazad van. Csak most próbálom megreformálni az étrendemet, és még eléggé hadilábon állok ....
Köszi szépen a válaszokat.
2014. nov. 28. 17:01
6/11 anonim válasza:
Az a baj h sajtmártással sem lesz kevesebb kalória mintha meg ennél egy tál toltott káposztát...inkabb javaslok vmi korozottet hozza vagy avokado krém, babkrem, lencse krém, ilyenek. Ami kevesebb zsírt ezáltal kevesebb kalóriát tartalmaz.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem a kalória a baj, 47 kiló vagyok.
2014. nov. 29. 12:05
8/11 anonim válasza:
Akkor ne haragudj, nem tudtam mekkora vagy illetve mi a célod az etrend reformmal. Orulok, hogy emellett dontottel hogy egészségesebben egyel!:)
9/11 A kérdező kommentje:
:) semmi gond nincsen, már miért haragudnék? :)
A gyomrom vacakol mert nem eszek zöldséget, gyümölcsöt, most ezzel a kis trükkel hátha megszeretem. Egyébként ezek a mártogatósak ízlenek.
2014. nov. 30. 16:09
10/11 anonim válasza:
Ehez a Hoummus passzolna a legjobban, ami egy szezammagos csicseriborsos krem, gorog eredetu. A pontos receptet nem tudom ugyan, de szerintem nem maceras elkesziteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!