Csirkepörköltből lehet vmi gulyásfélét főzni?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
"maradt pöri,de már nem kivánom,ez ugye nem marhahús h konkrtan gulyslevest lehessen belőle készíteni"
Ez marhapörköltből is durva merénylet, ha arra képes vagy, akkor csirkepaprikásból is megcsinálhatod...
ok. köszi megcsináltam. bár nem tudom miért kell kimásolni a szövegem. na de mindegy.. :) kifőtem külön zöldségeket,aztán összefőztem,plusz egy kis tészta.
a lényeg,h legyen egy jó kis forró leves,mert mifelénk már esik,nemsokára magyarba ér sztem a hó. pár nap.
a lényeg h a magyar emberek mindig legyenek mindig leleményesek. :) mert a szegények a semmiből is főznek vmit.. :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én is felhasználok mindenféle maradékot...
Legközelebb próbáld meg: leszeded a husit a csontról, pici zsíron/olajon átforgatod, hirtelen átsütöd.
Készítel valami mártást: fokhagymás-tejfölös, vagy sajtmártást, vagy pl. hamis-vadas-mártást (zöldség+húsleveskocka) esetleg egy lecsó-alapot, és az átsütött husit belerakod. Főtt rizs-főtt tészta köret hozzá.
A lefaragott csontok (valamennyi husi biztosan maradt rajtuk), egy közönséges zöldséges-tészta-levest még fel tudnak turbózni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Jól csináltad, és igazad is van, szinte minden maradékot át lehet alakítani, nem is nagy erőfeszítés kell hozzá, csak egy kis fantázia.
Csak azok szólnak meg, akik mindent azonnal a kukába dobnak, mert olyan jól megy nekik.
Sok jó ötletet kaptál máskorra is.
Amúgy én is szoktam csirkeaprólékból gulyáslevest készíteni, ha másnak úgy tetszik- hamisgulyást:)
A gulyást nem kell szó szerint érteni, az elkészítési mód jellege a lényeg, na és persze az, hogy finom, akár csirkéből is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Jól esett! :)
amúgy kérdés kiírás után eszembe jutott összerakni a csirke és a gulyás szót,bár nem tudom miért volt az bennem megrögzödve h csak marhahúsból lehet ilyet.
Köszi a további ötleteket is.. :)
ha bab lett volna itthon,még azt is rakta volna hozzá.
Köszi 7-es. Hát igen,én se szeretek semmit kidobni,főleg nem kenyeret,inkább ami marad odaadom az állatoknak! Sokan meg dobkák ki a kukába.. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!