Hogyan tudnék finomat megtanulni főzni?
Sajnos csak olyat tudok megcsinálni ami pontos mennyiséget ír mindenből, v a maggi porosokat. Leves egyáltalán nem tudok. Rántott husim nagyon finom :) de hát ugye ez nem nehéz :)
Ti hogy tanultatok meg? Mennyi idő alatt sajátítottátok el?

Gulyásleves:
1. változat: a kész pörkölt levét felhígítod, (teszel még bele sót), raksz bele karikára szelt répát-gyökeret + vastagabbra szelt krumplit, egy kis petrezselymet, (van aki rak bele pár cikk zellert, karalábot). Ha mindez félig megfőtt, akkor beledobsz egy-két marék fodros-kocka-tésztát és készre főzöd az egészet.
2. változat:
A kockára vágott husit felteszed viszonylag bő vízben, só-szemes bors-apróra vágott vöröshagyma-petrezselyem. A tetejére szórsz egy kis törtpaprikát + egy diónyi zsírt. Megvárod, míg a husi majdnem teljesen megfőtt, utána rakod bele a zöldséget, krumplit....

Én is a párom mellett tanulok főzni. Nekem is szerencsére olyan a párom, hogy megeszik szinte mindent, vagyis nyugodtan kísérletezhetek mellette.
Persze, ha valamit elrontok azt megjegyzi, de általában azokat én is észre veszem, mert én is azt eszem.
Úgy látszik hasonló párt kaptam ez egyik hozzászólóval, és tényleg szerencsésnek érzem magam. Bár a párom főzés terén inkább a grillezést választja, azt szereti inkább.
Nekem anyukám mindig azt mondja, inkább kicsit kevesebbet rakjak bele a fűszerekből, mert hozzátenni még lehet, de kivenni belőle már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!