Lilahagyma is jó pörköltalapnak?
Figyelt kérdés
egyenértékű a vörössel?2010. jan. 30. 08:13
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen, én is szoktam használni hozzá!
3/7 anonim válasza:
Én mindig azt használom pörkölthöz, szerintem nagyon jó!
4/7 anonim válasza:
Igen, jó! Csak ügyelj rá, mert azt nehezebb észre vennni, ha pirul.
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg egyátalán nem jó. Igénytelen aki azt mondja ugyanolyan jó. Nem főt úgy szét, tehát nem süríti a pörköltet, és a színe is rossz főve
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket.
Akkor én is igénytelen vagyok mert abból főztem pörit(elfogyott a vörös)sztem ugyanolyan fini lett mint máskor a vöröshagymával.
2010. jan. 31. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!