Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokis muffin ötletek?

Csokis muffin ötletek?

Figyelt kérdés
Ha csokis muffint csinálok, és szeretnék tenni bele csokidarabokat, nem fog megolvadni? Vagy azt hogyan csináljam?
2010. jan. 28. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Mi mindig teszünk bele csokidarabokat.

Ha egészen apróra töröd, akkor szinte teljesen elolvad benne, de ha nagyobb darabokban teszed bele, akkor sütés után is lesznek benne csokidarabok.

Próbálkozhatsz vegyes csokival (tej- ét- fehér-) is. Nállunk általában csak étcsoki kerül bele, a többit nem nagyon szeretik.

2010. jan. 28. 16:47
 2/7 anonim válasza:
14%
Ez igaz. :) Én is nagyobb darabokat rakok bele és teljesen megmarad.
2010. jan. 28. 17:57
 3/7 anonim válasza:
25%
én sima muffin recepthez hozzáadok pár kanál kakaóport, tortadarát esetleg étcsokireszeléket és mogyorót szoktam belesütni, én úgy szeretem ha csak félbe van vágva de ízléskérdése van akinek az túl nagy :)
2010. jan. 28. 18:02
 4/7 anonim válasza:
4%
hááá, én szörötöm a csokisat de aztat ho mufin aztat nem ismerjük mink falun, ezé asse tudom ho mirű böszétök
2010. jan. 28. 18:03
 5/7 anonim válasza:
0%

hát idő figyöljé az ugy kő ahogy anyámék szopták töpsi mög tíszta oszt kő csoki aza fimon nem a mikulás fajta oszt bélő rakik aztán kömöncébe sütik oszt olyan finöm lödz ohgy mást má nem is fögdz kivánni é hallod

heeeeeeeeeeee

nesze Détary

2010. jan. 28. 20:47
 6/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a segítséget :) szép hétvégét mindenkinek
2010. jan. 29. 15:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekel recept?Én borsó méretű étcsokidarabokkal csinálom és nem olvadt el. :) isteni finom lett!
2011. okt. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!