S. O. S. Alábbi receptben az élesztőt tejjel, vagy vízzel futtassam fel?
2014. nov. 14. 10:25
1/8 anonim válasza:
Hát nem tudom...azt írja, hogy morzsold bele az élesztőt. Nem írja, hogy fel kellene futtatni előtte.
2/8 A kérdező kommentje:
Igaz, de az élesztőt mindig fel kell futtatni!?
2014. nov. 14. 10:41
3/8 anonim válasza:
ha csak bele kell morzsolni, akkor nem kell felfuttatni.
4/8 anonim válasza:
csak morzsolni kell a vajjal együtt.Olvasztani nem kell a vajat.
5/8 anonim válasza:
csak gyurd össze a hozzávalókat. nem kell futtatni. én is tegnap csináltam turos pogit,de abba semmit nem kellett rakni,se sütőpor,se élesztő.
6/8 anonim válasza:
Hát bizony, nem kell túlkombinálni a dolgot és ha valaki megérti az olvasottakat, akkor nem képzel bele olyat, ami nincs benne.
7/8 anonim válasza:
Sok süti van, amibe csak bele kell morzsolni az élesztőt. Ha fel kell futtatni, azt mindig odaírják.Hogy tejben vagy vízben az mindegy lenne, mindegyikben felfut, ha kellő hőmérsékletű és van benne egy pici cukor.
Ebben a receptben nem kell felfuttatni, csak belemorzsolni.
8/8 anonim válasza:
Amúgy sütikhez mindig tejben futtatom az élesztőt, ha fel kell futtatni, mert finomabb lezs, mint vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!