Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek mivel varjam haza?

Szerintetek mivel varjam haza?

Figyelt kérdés

Gondoltam, hogy sutok neki, gofrira gondoltam, lenne nutellas, lekvaros(tejszinhabbal) nesqiuk ontettel, eperrel vagy banannal. Es csinalnek neki kakaot pillecukorral, nem szeretnek nagy sutest csinalni, mert csutortokon jon haza es penteken meg iskola van es tanulnom kell.

Az ilyen "szexel varjam haza" kerdeseket torlom es jelentem, csak normalis valaszokat varok, hogy milyen konnyen elkeszitheto etelek vannak.

2014. nov. 12. 05:48
 1/5 anonim válasza:
86%
Könnyen elkészíthető ételekért írsz a szex és szerelembe és jelented, aki a szexről ír. Sok sikert!:D
2014. nov. 12. 05:55
 2/5 anonim válasza:
100%
A kis finomság nagyon jó, díszítsd még a lakást mécsesekkel, meg tegyél füstölőt, plusz lágy zenét, és vedd fel a legszebb fehérneműdet egy elegáns ruci alá. :)
2014. nov. 12. 06:23
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Az első meg is adta a választ.
2014. nov. 12. 06:54
 4/5 anonim válasza:
0%
utána mehettek fogorvoshoz is.
2014. nov. 12. 07:00
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező,irigylem a pasast,hogy ennnnnyire okos nője van! XD
2014. nov. 12. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!