Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Még soha nem főztem. Mivel...

Még soha nem főztem. Mivel nyűgözhetném le a páromat?

Figyelt kérdés
Valami tuti receptre lennék kíváncsi, ami jól néz ki, finom és egyszerű. Előre is köszi :)

2014. nov. 10. 23:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%

A legcsekélyebb főzési alapismeret , tapasztalat nélkül valóban ne most próbáld ki magadat a főzés terén.

Nagy valószínűséggel nem lenyűgözni fogod, hanem elgondolkodtatni...Nyűgözd le mással egyelőre, és közben rendeljetek közösen pizzát:D

Hiába írt itt valaki nemtudomhányaska jókat, ahhoz bizony háziasszonyi tapasztalat kell, még, ha egyszerűnek tűnik is. Főleg a máj nagyon necces, hogy melyik pillanatban tálaljuk, mert, ha ha megkésünk a pillanattal utána oda a csodálat, elmarad a lenyűgözés, hiába a jó szándék.

2014. nov. 11. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/21 anonim ***** válasza:
26%
HA még sose főztél, akkor szerintem egy rántotta is lenyűgözi majd.
2014. nov. 11. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/21 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem annyit csak-csak tud, hogy egy májat meddig kell sütni.


A rántott szeletet, hogy az puha is legyen, bizony tanulni kell, mert annak "fortélya" van! Még a klopfolást nem mindegy, milyen vastagra hagyja a husi-szeletet!!!

2014. nov. 11. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
Évek óta főzök, nem is rosszul, de a májnak még én se mernék nekiállni. (igaz, nem is kell)
2014. nov. 11. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

Dettó, nem is szeretem a májat. Szerintem egy pörköltet megcsinálni könnyebb mint a rántott húst.


Én egy egyszerűbb bolognait ajánlanék: olajon kicsit kifőzni a hagymából a levét, rá darált hús, só; ha már nem nyers akkor paradicsompüré és fűszerek (ízlés szerint fokhagyma/bazsalikom/oregánó), hozzá tészta, tetejére sajt. Nem lesz büdös mint az olajtól, nem kell utána azon gondolkodni hogy mégis mit kezdj a megmaradt sütőolajjal stb.

2014. nov. 11. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

Hát, vannak meggonfolatlan ötletek, amik fiomak is.

De egy fözni nemtudó valakinek, ajánlatokat adni mesterszakács könyökéböl való tuti kajához?

Szerintem a legokossabb tanács az volt ami arra bisztat, hogy magadon kísérletezz.

2014. nov. 11. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az lesz a legjobb ha segítséget kérek, legközelebb talán egyedül is megy :)
2014. nov. 11. 16:47
 18/21 anonim ***** válasza:
83%
Így van. Valójában az úgy megy, hogy amikor egy pár összekerül akkor csak a leg egyszerübbeket fözögeti a még tapasztalatlan fiatal asszoy, és mondjuk az ötödik évfordulóra, /mert addig szerzett sok tapasztalatot/ egy pompás meglepetési vacsorát varázsol.
2014. nov. 11. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/21 anonim ***** válasza:
30%

Bolognait csinálnék. 30dkg darálthúst egy kis olajon megpirítok, majd ráöntök 1 üveg kész bolognai szószt.

Ezt is értékelni fogja, ha még nem főztél.

2014. nov. 11. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/21 anonim ***** válasza:
11%

" csak a leg egyszerübbeket fözögeti a még tapasztalatlan fiatal asszoy, "


Te biztos, mert írni sem tudsz. Én pl. nem szakácsnőnek mentem férjhez.

Jó recept alapján, kis odafigyeléssel nem olyan nagy dolog főzni.


Csinálhatnál töltött csirkét is, egyszerű, és szinte mindenki szereti. A rakott burgonyának is sok rajongója van.


Nézz szét a [link] oldalon, nehézség szerint is lehet keresni.

2014. nov. 11. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!