Egyszerű, de finom ételek?
olasz tészták - egy jó tésztás kajához csak pár dolog kell:
1) jó alapanyag.
jó tészta: [link]
normális feltét: - extra szűz olívaolaj, olasz paradicsomkonzervek, szárított paradicsom, parmezán stb.
2) normálisan tésztát főzni: 10 deka tésztához egy liter vízzel számolj, a vizet forrald fel, sózd meg JÓL, dobd bele a tésztát, és főzd addig, amennyi rá van írva a csomagolásan az Al Dente állapot eléréséhez. közben kevergesd. olaj nem kell a vízbe. lehet kóstolgatni is közben, amikor már épp nem kőkemény belül, de még nem puhult meg teljesen, akkor kell róla leönteni a vizet. a tésztát nem szabad leöblíteni vízzel, csak rázd le róla, és hagyd a szűrőben.
3) feltétet csinálni: annyi lehetőség van, hogy ihajj. a legegyszerűbb: olívaolaj, csili, fokhagyma, esetleg szárított paradicsom, és tálaláskor parmezán a tetejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!