Feketeerdő tortára mivel reszeljem a csokoládét, ha magam csinálom a csokireszeléket?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 15:53
1/7 anonim válasza:
Hűtsd le jól a csokit,és vagy éles késsel farigcsáld,vagy egy sajtreszelővel reszeld rá.A csokit az alufólán keresztül fogd meg,hogy ne olvadjon a kezedtől.
2/7 anonim válasza:
Tedd vágódeszkára,és egy nagyobb késsel próbálj nagyon vékony lapocskákat vágni.Vastagabb tábla csoki vagy tortabevonó kell hozzá.
3/7 anonim válasza:
sajtreszelővel szoktam, vagy forgácsokat gyártok késsel.
4/7 anonim válasza:
Forgácsokat szoktam krumplihámozóval.
5/7 anonim válasza:
Én is zöldséghámozóval szoktam,a szélén végighúzkodom.
6/7 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam!!! Köszi!!! Megpróbálom zöldséghámozóval, olyan igazi nagy forgácsokat szeretnék!!
2010. jan. 28. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!