Tudtok olyan recepteket, ahol kevésbé érezni a hal domináns ízét?
Ha arra a mocsárízre gondolsz, amit kotúsnak is mondanak, akkor az ellen a legjobban úgy tudsz védekezni, ha tengeri, lehetőleg hideg vízből halászott halat veszel.
Az itthoni halak a szilvásváradi pisztrángot kivéve mind kotúsok. Ezt én sem szeretem...
Mi az, hogy drága a filé?
Szerintem arányaiban olcsóbb, mint az olajos hal, csak egyszerre többet kell érte kiadni.
Egy doboz, kb 120-150 grammos olajoshal 400-450 Ft. A felpucolt, filézett harcsa-ponty és hasonlók előhűtött állapotban 1 kg 2200-2500 Ft, vagyis 10 dkg 220-250 Ft!
A többit pedig berakom a fagyóba, és szépen lassan majd elfogy onnét.
Ha nem szereted a hal domináns ízét, akkor ne egyél halat.
Van aki a birka domináns ízét nem szereti, ezért nem is vesz, és nem is eszik birkát.... stb. stb. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!