Mennyi ideig és hogyan kell a gombát párolni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 13. 12:40
1/1 anonim válasza:
A csiperke gomba (champion) fejeket lehet fogyasztani nyersen,jol megmosva vekny szeletekre vagva saltanak vagy szedvicsekre kituno, a tinorú,varganya vagy kucsma gomba fejeket a viz forrsaátol szmitva kb.5-10 percig amig megpuhul, a szárakat egy kiscit tovabb. A kucsma gomba szarat ne fozd meg hanem vekony szeletre vagva szárítsd meg,majd orold le( lehet kavedaralon) es nagyan finom etelizesitonek hasznalhato levesekbe,martasokba vagy a husokhoz is.
Ha meg lenne kerdesed ezzel kapcsolatban szivesen valaszolok ha tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!