Mi a cukormáz receptje amit habzsákkal lehet kinyomni pl. rózsát és különböző csövekkel díszíteni a tortát?
Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 15:18
1/9 anonim válasza:
Porcukrot összekeversz citromlével, az arányokat nem tudom de a lényeg hogy annyira legyen kemény hogy a zsákból még kitudd nyomni. Ha nagyon folyós akkor szétterül a tortán és csúnya lesz.
2/9 anonim válasza:
Glazurt szeretnél csinálni.Az 1 tojás fehérje ,egy pici citromlé v. ecet és annyi porcukor,hogy ha kiveszed a fakanalat,ne csússzon le róla.Természetesen aromával ízesítheted pl.mandula.Egy cukrász
3/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm,nem sokára házassági évfordulom lessz a férjemmel és szeretnék egy szép tortát készíteni,mind eddig azt hittem hogy tejszínhabbol készítik a rózsákat amit kinyomnak a habzsákból,majd egy kis keresgélés után rájöttem hogy nem is abból van...remélem sikerülni fog :)
2014. okt. 24. 20:17
4/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Ajánlom,hogy tegyél bele némi porcukor helyett egy kis keményítőt,úgy gyorsabban szárad.
5/9 A kérdező kommentje:
2014. okt. 24. 21:31
6/9 anonim válasza:
Ez nem bonyolult annyira,de van ilyened?
e kis kocka sütőpapírt érdemes rátenni úgy,hogy alá nyomsz egy kis glazúrt és akkor a papír ráragad a szögre,de le tudod húzni a virágot az asztalra,megszárad utána a tortára rá tudod tenni.
7/9 anonim válasza:
Amit ő nyom,az hab.Szerintem a glazúrral jobban jársz.
8/9 A kérdező kommentje:
nekem habbal nem sikerült lehet hogy azért mert túl keményre vertem fel nem tudom ezért szeretnék próbálkozni glazúrral és van dekorációs tűm igaz műanyagból de szerintem az nem számít hogy mű vagy fém :)
2014. okt. 25. 08:17
9/9 anonim válasza:
Persze,az mindegy,hogy miből van a tű :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!