Hogyan kell jó kelt tésztát sütni?
Figyelt kérdés
2007. okt. 25. 09:33
1/2 anonim válasza:
kelt tészta sütésénél fontos, hogy állandó hőmérskleten készítsd a tésztát. én melegben szoktam csinálni. a lisztet, tejet külön-külön be szoktam tenni egy kicsit a mikróba megmelegíteni, így gyorsabb. fontos, hogy ne legyen hideg a konyha se és a hozzávalók se! a jó kelt tészta elválik az edény falától, de nem ragad a kezedbe!
az élesztőt meg kell keleszteni rendesen!
:)
2/2 anonim válasza:
A kelesztést én mindig a mikróban csinálom . Beteszem a kész tésztát 20 mp-re és becsukva hagyom az ajtót fele annyi idő alatt megkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!