Mi a kedvenc "vasárnapi ebéd" nálatok?
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 11:24
11/23 anonim válasza:
A szüleimnek és öcsémnek a veszekedés, én nyugalmat szeretnék, de így nincs étvágyam... :-(
12/23 anonim válasza:
Én már vagy 10 éve nem ettem levest. Nálunk nincs vasárnapi ebéd úgy külön. Mindenfélét szoktunk enni. Ma tészta lesz valami kukoricás, tejszínes szósszal. Általában valami hús szokott lenni mivel hétköznap szinte nem is eszünk, de ha igen akkor is csak halat, csirkét. Saláták, tészták nálunk ezek szoktak lenni.
13/23 anonim válasza:
Nálunk nincs ebéd, kisnyugdíjbúl nemtellik! :D
Hülye viccet félretéve és nemrég keltem fel, tehát inkább kihagyom az ebédet, mert már kajáltam.
És igen, MINDIG húsleves. mondjuk a főtt pulykanyakat tormával eléggé szeretem hozzá!
Jóétvágyat Mindenkinek!
14/23 A kérdező kommentje:
Köszi a sok jó válasz!Éppen erre voltam kiváncsi. A régi"Vasárnapi ebéd" kihalóban van.
2010. jan. 24. 12:51
15/23 anonim válasza:
Sosem volt nálunk vasárnapi ebéd. Nem is ülünk le az asztalhoz együtt enni. Én a sz.gép előtt szoktam enni. Most is éppen ezt teszem :) Amúgy most paradicsomos húsgombóc van. 14/L
16/23 anonim válasza:
Nálunk ma tyúkhúsleves, borjúpörkölt nokedlivel, kacsa párolt káposztával. De csak mert hazajöttek nővéremék :) mellesleg sütött 2 féle sütit, szóval desszert is lesz. Nyami
17/23 A kérdező kommentje:
Meg vagyok nyugodva,nàlunk is az van ami épp eszünkbe jut.Anyukám minden vasárnap 3órát ált a konyhába mig mindennel kész lett.
2010. jan. 24. 12:57
19/23 anonim válasza:
Húsleves, rántott / sült hús, rizibizi / kukoricás rizs / burgonyapüré, + saláta / savanyúság, sütemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!